Održana radionica Effectivno upravljanje stresom

U sklopu ciklusa radionica Effectivni leader asistentica Natalija Smrtić, psihologinja, održala je u petak, 14. siječnja radionicu Effectivno upravljanje stresom.

Studenti su u ugodnoj atmosferi imali priliku procijeniti svoju razinu stresa te prepoznati djelovanje stresa na tijelo, emocije i ponašanje. Nadalje, istaknuta je razlika između određenog događaja ili situacije kao izvora stresa te same reakcije na isti, odnosno unutrašnjeg stanja osobe. Također, naglašeno je kako je za doživljaj stresa bitna procjena događaja koja često ima veći utjecaj na pojavu stresa nego sam događaj.

U drugom dijelu radionice studentima su prikazane različite tehnike suočavanja sa stresom te su neke od njih mogli i samostalno primijeniti. Polaznici su izrazili svoje zadovoljstvo radionicom pri čemu su najviše istaknuli interaktivnost te prikaz navedenih strategija.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS