Poziv na hibridni 2. međunarodni znanstveno-stručni skup „Protetika, ortotika, robotika u fizioterapiji i zdravstvena njega“

Effectus veleučilište, Veleučilište Ivanić – Grad i Veleučilište u Šibeniku organiziraju 2.međunarodni znanstveno-stručni skup

„PROTETIKA, ORTOTIKA, ROBOTIKA U FIZIOTERAPIJI I ZDRAVSTVENA NJEGA“

 

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na hibridni 2. međunarodni znanstveno-stručni skup „Protetika, ortotika i robotika u fizioterapiji i zdravstvena njega“ koji će se održati 22. studenog 2024. u prostorijama Effectus veleučilišta, Zagreb.

Cilj ovog interdisciplinarnog skupa je promocija izvrsnosti u znanstvenim i stručnim poljima koja se bave ili su povezana s ortotikom, protetikom, robotikom, a posebno promicanjem i razvojem sestrinstva.

Osim znanstveno-stručnog doprinosa, skup će biti izvrsna prilika za razmjenu iskustava i razvijanje suradnje stručnjaka iz Hrvatske i zemalja u okruženju.

Radujemo se Vašem dolasku i zajedničkom druženju!

 

Teme skupa:

  1. Fizioterapijski pristupi u protetici, ortotici i robotici
  2. Psihosocijalni aspekti i multidisciplinarni pristup u palijativnoj skrbi
  3. Bioetika i društveno-humanistički aspekti u fizioterapiji i sestrinstvu
  4. Sestrinstvo utemeljeno na dokazima
  5. Suvremeni ekonomski i pravni aspekti u medicini i zdravstvenoj zaštiti

 

Poziv autorima

 

Službeni jezici:                                                Dodatne informacije:

hrvatski i engleski                                          https://effectus.com.hr/konferencija-2024/

e-mail: konferencija@effectus.com.hr

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS