Prijavi se i besplatno sudjeluj na jesenskoj školi “(RE)CONNECTING THE CITY TO THE PEOPLE“

Jesenska škola s nazivom »(RE)CONNECTING THE CITY TO THE PEOPLE« održat će se od 23.  do 27. listopada, u organizaciji partnerske institucije iz Portugala, Instituto Superior Miguel Torga, Coimbra (između Porta i Lisabona). Prijave su otvorene do  11.09.2023. do kraja dana.

Studenti će sudjelovanjem ostvariti 4 ECTS boda, a sudjelovanje će im u potpunosti biti financirano iz Erasmus+ programa. Maksimalan broj prijavljenih studenta Effectusa je 5, a  prednost  imaju kandidati koji do sada nisu sudjelovali u Erasmus+ mobilnosti (sukladno pravilima Erasmus+ programa). Drugi kriterij razlikovanja  je viša ukupna prosječna ocjena studenta, postignuta iz predmeta upisanih u toj studijskoj godini.

Program škole se nalazi na poveznici https://ismt.pt/pt/reconnecting-the-city-to-the-people-bip

Sve dodatne informacije čekaju te u referadi Effectusa.

 

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS