PRIJAVI SE I BESPLATNO SUDJELUJ U JESENSKOJ ŠKOLI „DIVERSITY & INCLUSION“

U organizaciji WSB University – Akademia WSB, Dąbrowa Górnicza od 16. do 20. listopada održat će se  jesenska škola »Diversity & Inclusion“. Petodnevnu jesensku školu organizira partnerska institucija Effectus veleučilišta, a većina programa, koji će u potpunosti biti financiran iz Erasmus+ programa,  održava se u Krakowu.

Program  jesenske škole pronađi na poveznici https://wsb.edu.pl/en/student/international-office/international-events/blended-intensive-programs/student-mobility/diversity-inclusion

Studenti će sudjelovanjem u jesenskoj školi ostvariti 4 ECTS boda. Maksimalan broj prijavljenih je 5, a  prednost  imaju kandidati koji do sada nisu sudjelovali u Erasmus+ programu mobilnosti (sukladno pravilima Erasmus+ programa).

Drugi kriterij razlikovanja  je viša ukupna prosječna ocjena studenta, postignuta iz predmeta upisanih u toj studijskoj godini.

Program škole se nalazi na poveznici, a sve dodatne informacije možete dobiti u referadi Effectusa.

Prijave su otvorene do ponedjeljka 18. rujna 2023., do kraja dana i šalju se mailom, isključivo na adresu erasmus@effectus.com.hr

Više detalja  na https://wsb.edu.pl/en/student/international-office/international-events/blended-intensive-programs/student-mobility/diversity-inclusion/programme-registration

Nakon što studenti prođu proces prijave na Effectusu, te dobiju obavijest da su primljeni  trebaju se prijaviti na link naveden u programu.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS