Prijavi se na magistarski studijski program „Pravo i upravljanje nekretninama“

Prijavi se od 22. do 25. rujna na magistarski studijski program „Pravo i upravljanje nekretninama“. Usvojit ćeš znanja i vještine za učinkovito upravljanje svim pravnim izazovima na području upravljanja nekretninama, uz upotrebu suvremenih kvalitativnih i kvantitativnih tehnika, informacijskih sistema uz iscrpni znanstveno-istraživački rad.

Budući da je Effectus veleučilište pridružena članica sveučilišta Nova univerza, studij izvodi Europska pravna fakulteta – sveučilište Nova univerza.

Sve relevantne informacije o studiju te načinu prijave saznaj na mail adresi: inga.pikl@epf.nova-uni.si

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS