Prijavi se na Erasmus+ projekt u Varšavi!

Pozivamo sve zainteresirane studente za sudjelovanje u Erasmus+ projektu „Blended Intensive Programme: Learning Organization for Future Development”.

Ovaj program organiziraju Akademija primijenjenih znanosti Wszechnica Polska u Varšavi (Poljska), Neapolis sveučilište u Pafosu (Cipar) te Universidad Francisco de Vitoria u Španjolskoj, a održat će se u Varšavi od 13. do 17. svibnja 2024. godine.

 

Ako vas zanima upravljanje organizacijskim razvojem, razvijanje budućih kompetencija te stvaranje učinkovitih organizacija otvorenih za nove izazove i iskustva, ovo je jedinstvena prilika za vas! Kroz predavanja i interaktivne radionice, istražit ćemo kompetencije koje su ključne za budućnost te kako organizacije mogu postati dinamične i spremne za sve izazove.

 

Maksimalan broj studenata koji se mogu prijaviti iz Effectusa je pet, stoga požurite s prijavama!

BIP PROGRAM

Sudjelovanjem u ovom projektu studenti će ostvariti 4 ECTS boda. Prijave se primaju putem e-maila na erasmus@effectus.com.hr i otvorene su do 1. travnja 2024. godine.

Ne propustite priliku za osobni i akademski razvoj!

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS