Prijavi se za Erasmus+ proljetnu školu u Litvi

Pozivamo studente na sudjelovanje u proljetnoj školi „Contemporary Challenges of Management in Business Environment“, koja će se održati od 29. travnja do 3. svibnja 2024. na partnerskoj instituciji Effectus veleučilišta, Klaipėdos valstybinė kolegija, Klaipeda u Litvi.

 

Maksimalni broj prijavljenih studenata Effectusa je sedam.

 

Sudjelovanjem se ostvaruje 3 ECTS boda, a prijave se šalju mailom na erasmus@effectus.com.hr  i otvorene su do petka 16.02.2024.

 

Iskoristi jedinstvenu priliku i provedi nekoliko dana na obali Baltičkog mora!

 

Više informacija o programu dostupno je  na poveznici https://www.kvk.lt/en/erasmus/blended-intensive-programmes/

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS