Program stručnog usavršavanja – Menadžer u zdravstvenim sustavima

Započela je nastava 3. generacije programa stručnog usavršavanja za poslove menadžera u zdravstvenim sustavima.

Partnerstvo Udruge poslodavaca u zdravstvu i Visokog učilišta Effectus – visoke škole za financije i pravo iz Zagreba omogućuje dodatno osnažen program edukacije kojeg je Udruga poslodavaca u zdravstvu već ranije kreirala za potrebe svog članstva, a tako koncipiran formalan program cjeloživotnog obrazovanja omogućuje polaznicima (sudionicima koji posluju u sektoru pružanja zdravstvenih usluga) sadržaje iz njima važnih područja kao što su poslovno odlučivanje i menadžment, upravljanje ljudskim potencijalima, financijsko izvještavanje, osiguranje od odgovornosti i dr.

Uvodno predavanje održao je direktor Udruge mr. Dražen Jurković, dr. med. te novim polaznicima već u prvim trenucima nastave pokazao koliko je program od bitne važnosti za njihovo nadograđivanje znanja i razvijanje vještina koje će im omogućiti lakše i brže ostvarivanje napretka u karijeri.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS