Projekt: „Edukacija odgojno-obrazovnih djelatnika za primjenu interaktivnih metoda“

Nastavnici Effectusa sudjelovali su, u svojstvu partnera, u provedbi projekta „Edukacija odgojno-obrazovnih djelatnika za primjenu interaktivnih metoda“, unutar projekta „Regionalni centar kompetentnosti Industrija 4.0“, nositelja Srednje strukovne škole Velika Gorica. Projekt se provodio od travnja 2022. do rujna 2023. godine, a u njemu je sudjelovalo više od 300 nastavnika srednjih strukovnih škola Zagrebačke županije kroz 27 grupa.

Cilj edukacije bio je nastavnicima pokazati kako kreirati nastavu usmjerenu ka učenicima/polaznicima te na taj način poboljšati njihove ključne kompetencije. Zadatak je, također bio  pripremiti ih na primjenu znanja naučenog u školi, a najbolji način za to je koristeći metode rada koje se razlikuju od tradicionalnog načina rada. Poseban naglasak dan je  nastavnicima, kako bi osvijestili svoju važnost u provedbi novih kurikuluma za učenike novog doba bazirajući se na interaktivnosti u svojem djelovanju.

Ova edukacija predstavlja korak prema stvaranju obrazovnog okruženja usmjerenog na stvarne potrebe učenika i priprema ih za uspješno suočavanje s izazovima suvremenog svijeta.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS