Promovirali smo 11. generaciju prvostupnika i magistara ekonomije

Stotinjak diplomanata – prvostupnika i magistara ekonomije Effectus veleučilišta, primilo je koncem svibnja diplome. Kako nam je bilo na svečanoj promociji, održanoj u predivnoj dvorani Hrvatske obrtničke komore te tko se obratio diplomantima pogledajte u videu i u galeriji fotografija.

Video

Imate li i vi video ili fotografiju svoje promocije, koju biste željeli podijeliti s nama? Posve smo sigurni da se trenutaka, poput ovih važnih životnih, treba što češće prisjećati i da ih treba dijeliti.

S čestitkom na postignuću i sa željom za ostvarite profesionalni uspjeh i osobno zadovoljstvo u svim izazovima koji vas u životu očekuju, poručujemo da na istoj adresi, s istim entuzijazmom i strašću nastavljamo obrazovati ljude poput vas.

Zatrebaju li vam dodatna znanja i kompetencije – čekamo vas na programima Cjeloživotnog obrazovanja.

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS