Promovirana osma generacija polaznika programa „Menadžment u zdravstvenom sustavu“

„Program Effectus veleučilišta „Menadžment u zdravstvu“ postao je sinonim za kvalitetu i inovativnost, oblikujući lidere u zdravstvenom sektoru“, kazao je na promociji osme generacije polaznika mr.sc. Dražen Jurković, dr.med., voditelj programa te dodao da je tijekom osam godina program uspješno završilo 200 polaznika, koji su usvojili najbolje prakse i vještine potrebne za upravljanje zdravstvenim institucijama i organizacijama. „Svaka generacija polaznika doprinjela je rastu i razvoju zdravstvenog sektora, postavljajući visoke standarde i donoseći promjene na bolje, potvrdio je voditelj programa „Menadžment u zdravstvu“.

Polaznike posljednje generacije, njih tridesetoro pozdravio je i dekan Effectus veleučilišta, prof.dr.sc. Đuro Horvat, rekavši da su  polaznici programa zrcalo naše predanosti i izvrsnosti te nas stalno podsjećaju na važnost kontinuiranog učenja i razvoja u zdravstvenom sektoru. „Zahvaljujemo svim bivšim i sadašnjim polaznicima na predanosti i trudu koji uložili u svoje obrazovanje i razvoj te iskazali povjerenje upravo nama. Vjerujemo da će i ova posljednja generacija nastaviti ovu tradiciju i izvrsnosti i ostaviti snažan trag u svijetu zdravstva. Nadamo se da smo ispunili vaša očekivanja i veselimo se budućoj suradnji na programima i edukacijama koje u svojoj ponudi pruža Effectus veleučilište“, zaključio je dekan Horvat.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS