Prva generacija polaznika uspješno završila Program – Mini MBA Management

Svečanom podjelom Certifikata 27. je lipnja završilo obrazovanje i stručno osposobljavanje 15 polaznika prve generacije Programa cjeloživotnog obrazovanja Effectus veleučilišta – Mini MBA Management.

 

Tijekom pet mjeseci i 125 nastavnih sati te kroz 15 kolegija, „vrijednih“ 10 ECTS-a, polaznici su u 5 tematskih modula: Opći, Financijski, Pravni, Analitički i Digitalni nadogradili postojeće i razvili nove vještine i znanja potrebne za uspjeh u suvremenom poslovnom okruženju.

 

Prema riječima voditelja programa, izv.prof.dr.sc. Roberta Kopala, predsjednika Uprave Effectus veleučilišta, polaznici su naučili i kako ostvariti karijeru temeljenu na fleksibilnosti i agilnosti, uspješnom vođenju, strateškom promišljanju i donošenju ispravnih operativnih, taktičkih i strateških poslovnih odluka.

 

Podsjetimo, programi Cjeloživotnog obrazovanja Effectus veleučilišta su koncipirani kao uže specijalizacije iz različitih komplementarnih područja – ekonomije, prava i korporativnog upravljanja.

„Učenjem i obrazovanjem razumijevamo sebe i svoje okruženje, osvješćujemo i procjenjujemo vlastite  potencijale. Stečena znanja koristimo, da bismo doprinijeli daljnjem razvoju civilizacije. Učenje se zbog toga shvaća kao središnja životna bit. I upravo je zato iznimno važno razumjeti i živjeti koncept cjeloživotnog učenja i obrazovanja, kazao je prof.dr.sc. Đuro Horvat, ravnatelj Poslovnog učilišta Effectus.

 

 

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS