Rektori hrvatskih sveučilišta i visokoobrazovnih institucija iz Krakova razgovarali o unapređenju suradnje

Na zadarskom je Sveučilištu od 3. do 5. rujna 2023. održan treći po redu sastanak rektora hrvatskih sveučilišta i rektora visokoobrazovnih institucija iz Krakova. Susret, na kojem je sudjelovalo više od 40 sudionika iz Hrvatske i Poljske, organizirao je Rektorski zbor RH uz potporu Sveučilišta u Zadru. Effectus Veleučilište, ali i sva privatna veleučilišta u Republici Hrvatskoj predstavljala je dr.sc. Željka Zavišić, voditeljica Centra za međunarodnu suradnju, koja je tom prigodom naglasila važnost suradnje Effectus veleučilišta s nekoliko poljskih visokoobrazovnih institucija.

Tijekom susreta, hrvatski i poljski predstavnici održali su niz izlaganja, s ciljem razmjene dobrih praksi te rasprave o temama od zajedničkoga interesa s posebnim fokusom na internacionalizaciju studijskih programa, europske alijanse, digitalizaciju i digitalnu transformaciju te suvremeno obrazovanje inženjera. Također, čelnici dvaju rektorskih zborova potpisali su Sporazum o razumijevanju kojim će se omogućiti daljnji razvoj suradnje između hrvatskih sveučilišta i visokoobrazovnih institucija iz Krakova. 

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS