Novosti

Robert Kopal će sudjelovati na obrazovnom događaju godine: konferencija srednja.hr + Obrazovnih deset

Povodom desetog rođendana portala Srednja.hr organizirali su obrazovni događaj godine: konferenciju srednja.hr + Obrazovnih deset. Kroz 12 panela i 8 predavanja pokušat će se pronaći odgovor na najvažnija pitanja koja se tiču obrazovanja i znanosti u Hrvatskoj. Konferencija će se održati 5. studenog u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema!

Jedan od predavača na konferenciji bit će Robert Kopal, predsjednik uprave EFFECTUS poduzetničkog studija, govorit će o tome kako obrazovanje budućnosti treba izgledati. Objasnit će vezu između (ne)kreativnosti i obrazovnog sustava te što je to kriza kreativnosti. Ponudit će odgovor na pitanje može li se kreativnost naučiti te kako izgleda kreativno razmišljanje: konvergentno naspram divergentnog. Osim toga, odgovorit će i na pitanja: Kako iskoristiti socijalno učenje za pronalazak najboljih ideja ili innovation happens at intersections? Kako zapravo donosimo odluke? Zašto griješimo pri odlučivanju?

Osim uživo, događaj će se moći pratiti i online zahvaljujući prijenosu putem sustava Entrio gdje možete i kupiti ulaznice.

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija

    Ispunjavanjem ovog formulara dajem suglasnost za korištenje mojih osobnih podataka u svrhu direktne komunikacije i zaprimanja informacija o djelovanju Effectus učilišta te izjavljujem da sam upoznat sa sadržajem Izjave o zaštiti osobnih podataka

    PRATI NAS