Robert Kopal će sudjelovati na obrazovnom događaju godine: konferencija srednja.hr + Obrazovnih deset

Povodom desetog rođendana portala Srednja.hr organizirali su obrazovni događaj godine: konferenciju srednja.hr + Obrazovnih deset. Kroz 12 panela i 8 predavanja pokušat će se pronaći odgovor na najvažnija pitanja koja se tiču obrazovanja i znanosti u Hrvatskoj. Konferencija će se održati 5. studenog u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema!

Jedan od predavača na konferenciji bit će Robert Kopal, predsjednik uprave EFFECTUS poduzetničkog studija, govorit će o tome kako obrazovanje budućnosti treba izgledati. Objasnit će vezu između (ne)kreativnosti i obrazovnog sustava te što je to kriza kreativnosti. Ponudit će odgovor na pitanje može li se kreativnost naučiti te kako izgleda kreativno razmišljanje: konvergentno naspram divergentnog. Osim toga, odgovorit će i na pitanja: Kako iskoristiti socijalno učenje za pronalazak najboljih ideja ili innovation happens at intersections? Kako zapravo donosimo odluke? Zašto griješimo pri odlučivanju?

Osim uživo, događaj će se moći pratiti i online zahvaljujući prijenosu putem sustava Entrio gdje možete i kupiti ulaznice.

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS