Roštiljada 2015./2016.

Kraj nastavne godine 2015/2016. proslavili smo već tradicionalnom Effectus ROŠTILJADOM –4. godinu zaredom.

Kao i svake godine skupio se veliki broj studenta, apsolvenata, nastavnika i djelatnika Effectusa te smo uz odličan roštilj i piće proslavili završetak nastave na Visokom učlilištu Effectus.

Ove godine smo zbog nepredvidljivih vremenskih prilika roštiljadu održali u dvorištu Effectusa i jednoglasno zaključili kako smo upravo dobili novu lokaciju roštiljade 🙂

Kako smo se dobro zabavljali možete pogledati  u fotogaleriji.

Našim Effectusovcima želimo puno sreće u narednim ispitnim rokovima!

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS