S nastavom započela prva generacija polaznika – MINI MBA DOING BUSINESS 4.0 (DB4) – Executive

Kažu da je najveći izazov top managementa dirigiranje ravnotežom između internog i eksternog. Da je tomu tako itekako znaju predsjednici i članovi uprava, polaznici prve generacije Mini MBA Doing Business 4.0, na razini Executive, Effectus veleučilišta.

S velikim očekivanjima od programa, u kojem će tijekom 100 nastavnih sati razvijati vještine nužne za brzu prilagodbu, uspješno vođenje, strateško promišljanje i donošenje ispravnih strateških, taktičkih i operativnih poslovnih odluka, petnaestak polaznika će naučiti koliko vrijede ljudi, a koliko ideje. Naučit će  i zašto je važno strateško planiranje te zašto se kibernetičkom sigurnošću moraju baviti jednakom posvećenošću kao i financijama.

Kroz četveromjesečni program vodit će ih izv.prof.dr.sc. Robert Kopal, predsjednik Uprave Effectus veleučilišta, a po uspješnom završetku programa bit će im uručeni certifikati.

Polaznicima i predavačima želimo uspješno putovanje kroz interaktivnu i dinamičnu nastavu radioničkog tipa.

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS