S predavanjima startala VIII generacija polaznika programa „Menadžment u zdravstvenim sustavima“

Nova generacija polaznika Programa usavršavanja „Menadžment u zdravstvenim sustavima“, prošli je tjedan započela jednogodišnje putovanje, tijekom kojeg će naučiti voditi zdravstvenu politiku i upravljati zdravstvenim sustavima. Dvadesetak polaznika Programa spremno je za usavršavanje za djelotvorno poslovno upravljanje zdravstvenim sustavima, različitih vrsta i na različitim razinama. Polaznicima su se uvodno obratili nositelji Programa – prof. dr sc. Đuro Horvat i mr. Dražen Jurković, dr. med. Naglasili su važnost cjeloživotnog obrazovanja i izvrsnost, kojom se vode predavači Effectus poslovnog učilišta.

Tijekom 195 sati nastave polaznici će usvojiti teorijska i praktična znanja i vještine, važne za upravljanje organizacijom zdravstvenoga sustava, ali i steći sposobnost samostalnoga odlučivanja i odabira najpovoljnijih mogućnosti. Osim znanja iz medicine i zdravstva sadržaji nastavnih predmeta proširuju znanje polaznika i u upravljanju ljudskim resursima, financijskom upravljanju, u komunikaciji, te specifičnim novim područjima medicine i zdravstva. Temeljni ciljevi i zadaci, ovako koncipiranoga programa cjeloživotnoga obrazovanja, su stjecanje praktičnih vještina i znanja menadžera koji upravljaju ili koji su potencijalni sudionici u upravljanju zdravstvenim ustanovama, zdravstvenim osiguranjem ili zdravstvenom administracijom na bilo kojoj razini.

Program je, tijekom proteklih sedam godina, pohađalo više od 200 polaznika.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS