Sastanak nastavnika ljetnog semestra 2023./2024. godine

  • Učenje i poučavanje su kreativni procesi, čiji rezultati nisu vidljivi odmah. Naši studenti iz godine u godinu sazrijevaju i na tom su im putu profesori i mentori ključni partneri, čulo se na zajedničkom sastanku predavača i vodstva Veleučilišta

Uoči početka ljetnog semestra koji je za petstotinjak studenata i tridesetak nastavnika Effectus veleučilišta započeo 26. veljače, održan je sastanak predavača i vodstva veleučilišta. 

Prodekanica za nastavu dr.sc. Jelena Uzelac predstavila je modalitete nastave kazavši da će se za studente Financija i poslovnog prava“ te MBA Poslovnog upravljanja nastava odvijati tjednom dinamikom – od ponedjeljka do četvrtka, dok će studenti 2. godine MBA nastavu pohađati od četvrtka do subote, uz dvotjednu dinamiku po predmetu, s pauzama za pripremu“. Nastava za studente koji „slušaju“ predmete s prve dvije godine „Financija i poslovnog prava“, tzv  prijelaznike“, održavat će se petkom poslijepodne i subotom, kazala je prodekanica za nastavu te dodala da nastavni sat traje 45 minuta.

Akademski kalendar ovog semestra:

  • Izvanredni ispitni rokovi zakazani su za ožujka i 15. svibnja 2024.
  • međuispitni rok planiran je od 15.do 19. travnja 2024. (bez nastave) + 1 tjedan prije i poslije
  • međuispitni rok održat će se od 10. do 14. lipnja 2024. (bez nastave) + 1 tjedan prije
  • Ljetni ispitni rokovi zakazani su od lipnja do 12.srpnja 2024.
  • Jesenski ispitni rokovi održat će se od rujna do 27.  rujna 2024.

 

Ivana Radman Livaja, mag.oec., glavna tajnica Veleučilišta predstavila je, između ostalog, nove članove Povjerenstva za studentske zamolbe i žalbe. To su dr.sc. Jelena Uzelac, prodekanica za nastavu i studijske programe; Marija Miličević, mag.iur., voditeljica Centra kvalitete te Ivana Radman Livaja, mag.oec., glavna tajnica Veleučilišta. Predstavila je i nove programe cjeloživotnog učenja Cjeloživotno obrazovanje – EFFECTUS veleučilište, novi studijski program – stručni studij „Poduzetništvo“, ali i brojne planirane aktivnosti Effectus veleučilišta – besplatne pripreme za državnu maturu, organizaciju stručnih događanja i konferencija, ali i registar diploma.

Tridesetak predavača i vodstvo Veleučilišta čeka vas od ponedjeljka, na starom mjestu i poručuje:

Neka nam je svima sretan i uspješan novi semestar! 

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS