Sporazum o poslovnoj suradnji Effectus poslovnog učilišta i Deloitta

Prof. dr. sc. Đuro Horvat, ravnatelj Poslovnog učilišta Effectus, dr.sc. Željka Zavišić, dekanica Effectus veleučilišta i  Helena Schmidt, country lead Deloitta, sklopili su 9. studenog Sporazum o poslovnoj suradnji.

Riječ je o Sporazumu čiji su ciljevi, između ostalog, poticanje obrazovanja i nastavka obrazovanja Deloittovih zaposlenika te njihovo dodatno stručno usavršavanje. Cilj je, također, povezivanje nastave s praksom radi približavanja praktičnog rada studentima Effectus veleučilišta. Ne manje važna je i suradnja na stručnom i znanstvenom istraživanju,  potom u organiziranju konferencija, ali i stručnih skupova.

Potpisnici Sporazuma su suglasni da će zajednički promovirati obrazovanje odraslih i visoko obrazovanje uopće kao djelatnost od općeg, zajedničkog i pojedinačnog interesa, s ciljem unapređenja blagostanja i održivog razvoja zajednice kojoj pripadaju.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS