Sporazum o poslovnoj suradnji Effectus veleučilišta, Poslovnog učilišta Effectus i Croatia banke d.d.  

Dekan Veleučilišta/Poslovnog učilišta Effectus Prof. dr. sc. Đuro Horvat, i Predsjednik Uprave Croatia Banke d.d. Danijel Luković,  potpisali su 29. rujna Sporazum o poslovnoj suradnji između  Effectus veleučilišta, Poslovnog učilišta Effectus te Croatia banke d.d.  

 

Riječ je o Sporazumu čiji su ciljevi, između ostalog, poticanje novog obrazovanja i nastavka obrazovanja zaposlenika Croatia banke te njihovo dodatno stručno usavršavanje.  

 

Cilj suradnje je i uzajamno povezivanje nastave s praksom, radi približavanja praktičnog rada studentima Effectus veleučilišta u prostorijama/poslovnicama Croatia banke kao i suradnja na stručnom i znanstvenom istraživanju. Osim navedenog cilja, namjera je također potaknuti djelatnike Croatia banke na njihovo novo stručno samoobrazovanje ili nastavak postojećih statusa istih, sa tendencijom podizanja osobnih razina znanja i obrazovanja djelatnika Banke, a koja će im pomoći u razvoju stručnih kompetencija iz sfere struke poslovnog odnosa i/ili njihovih bližih članova obitelji.   

 

Suradnja će se, kako je predviđeno Sporazumom, odvijati i u području zajedničke organizacije konferencija, edukacija, praktične nastave te stručnih skupova. 

Suradnja triju institucija uključuje i popust na školarinu zaposlenicima Croatia banke d.d., za vrijeme obrazovanja na  formalnim (akreditiranim) studijskim programima, a značajan benefit odnosi se i na mogućnost organiziranja stručne prakse za studente Effectus veleučilišta. 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS