Svečana dodjela Dekanovih nagrada i priznanja

Tradicionalna, svečana dodjela nagrada i priznanja najboljim studentima i zaposlenicima Effectus veleučilišta održat će se 20. prosinca u 18:00 sati, u dvoranama Kornati i Brijuni, na Effectus veleučilištu.

Bit će to prilika za prepoznavanje i priznavanje izvrsnosti te nagrađivanje najboljih među nama. Dekanica Effectus veleučilišta dr.sc. Željka Zavišić uručit će tako Dekanovu nagradu, Dekanovo priznanje, ali i Pohvalnicu za izniman uspjeh, obzirom na prosjek ocjena. Nagradit ćemo i najboljeg nastavnika u akademskoj godini te prepoznati izuzetno zalaganje pojedinca iz kategorije nenastavnog osoblja.

Po završetku svečanog dijela programa sudionike dodjele očekuje Božićni domjenak i druženje.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS