Tonka Vrdoljak: predavač 38. Međunarodnog znanstveno-stručnog susreta stručnjaka za plin

„Utjecaj REPower EU plana na plinsko gospodarstvo“ naslov je prezentacije koju je na „38. Međunarodnom znanstveno-stručnom susretu stručnjaka za plin“ održala Tonka Vrdoljak, studentica 1. godine MBA diplomskog studija Effectus veleučilišta.  

U radu skupa, održanom u Opatiji od 10. do 12. svibnja, sudjelovalo je više od 500 stručnjaka iz cijelog svijeta, a prezentacije je održalo njih 28. Tonka Vrdoljak je, u svom predavanju, povezala  europsko pravo i ekonomiju, s naglaskom na novu regulativu i odredbe u području energetike. Cilj REPower plana je potaknuti države članice na uštedu energije, koja se odnosi na poboljšanje mjera energetske učinkovitosti u sklopu paketa „Fit for55“, naglasila je Tonka u prezentaciji te dodala da Vijeće Europe podupiranjem plana „Štednja plina za sigurnu zimu“ smanjuje potražnju za plinom oko 15 posto, u odnosu na prosjek potrošnje prethodnih godina.  

Čestitamo Tonki na izvrsnosti u svemu što radi i želimo joj još puno profesionalnih uspjeha i osobnog zadovoljstva u svemu što radi.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS