Upisujemo prvu generaciju polaznika – MINI MBA Doing Business 4.0 (db4) – Executive

Program je namijenjen predsjednicima i članovima uprava, članovima nadzornih odbora te izvršnim direktorima. Pripadnost top menadžmentu u organizaciji, ujedno je i uvjet za upis u Program, koji je zamišljen kao interaktivna nastava radioničkog tipa, pojedinačno i u dinamičnim grupama, kombinacijom predavanja i praktičnog rada. Polaznici Alumni kluba Veleučilišta Effectus i Poslovnog učilišta Effectus ostvaruju pravo na popust u iznosu od 20% ukupnog iznosa školarine.

Predavanja počinju 21. ožujka 2024. i provode se tijekom 4 mjeseca, svakog drugog četvrtka od 9.00 do 17.45 sati, uz kraće pauze i pauzu za ručak. Tijekom 100 nastavnih sati i 10 kolegija te 10 ECTS-a, ovaj program omogućuje polaznicima razvoj i unaprjeđenje postojećih te usvajanje novih kompetencija, s naglaskom na razvoj vještina nužnih za brzu prilagodbu, uspješno vođenje, strateško promišljanje i donošenje ispravnih poslovnih odluka. Po uspješnom završetku Programa stječete Mini MBA certifikat.

Voditelj Programa je izv.prof.dr.sc. Robert Kopal, predsjednik Uprave Effectus veleučilišta.

Sve detalje vezane uz Program i postupak prijave, saznajte na linku: https://effectus.com.hr/mini-mba-doing-business-4-0-db4-executive/

 

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija




    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS