Upravno vijeće Effectus veleučilišta: Dr. sc. Željka Zavišić imenovana dekanicom

Dr.sc. Željka Zavišić od 1. je listopada dekanica Effectus veleučilišta, jednoglasno su odlučili članovi Upravnog vijeća Effectus veleučilišta, na sjednici održanoj 29. rujna. Na istoj su sjednici članovi Upravnog vijeća usvojili izmjene Pravilnika o unutarnjem ustroju i ustroju radnih mjesta, prema kojoj je osnovna promjena u nazivu Centra za istraživanje i razvoj. Novi naziv centra je: Centar za istraživanje, razvoj i umjetnu inteligenciju.

Doktorica ekonomskih znanosti i profesorica stručnih studija u trajnom zvanju, Željka Zavišić ima više od 15 godina iskustva rada u visokoškolskim obrazovnim institucijama u Hrvatskoj te kao gostujući predavač u inozemstvu. Effectus veleučilištu, kome se zbog atraktivnih studijskih programa pridružila 11. travnja, vodila je Centar za međunarodnu suradnju te predavala studentima prijediplomskih i diplomskih studija predmete: Krizni menadžment, Poslovno planiranje, Pregovaračke vještine kao i Komunikacijske i prezentacijske vještine. Dr.sc. Željka Zavišić je autorica i koautorica udžbenika te brojnih znanstvenih radova iz područja marketinga i menadžmenta. Prije devet godina je doktorirala na temi: „Uloga marketinga u pozicioniranju voćnih sokova kao funkcionalne hrane na tržištu Republike Hrvatske“.   

Novoj dekanici želimo profesionalni uspjeh i osobno zadovoljstvo u svim izazovima koji je očekuju u dvogodišnjem mandatu koji su joj povjerili članovi Upravnog vijeća, a dosadašnjem v.d. dekanu prof.dr.sc. Đuri Horvatu zahvaljujemo na svim naporima koje je uložio u afirmaciju Effectus veleučilišta.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS