Nastavnici

vesna.cigan@gmail.com

Predmeti

i

Poslovni engleski jezik 1

Poslovni engleski jezik 2

Poslovni engleski jezik 3

Poslovni engleski jezik 1

Poslovni engleski jezik 2

Vesna Cigan

Viši predavač

Diplomirala je 1990. na Pedagoškom fakultetu u Osijeku. Prvo radno iskustvo stječe u nastavnoj djelatnosti poučavajući engleski i njemački u osnovnoj školi i gimnaziji u Osijeku.

Od 1993. radi u poduzetništvu na radnom mjestu inokorespondenta- referenta u području zastupstva, sudjeluje u planiranju i izvršenju poslovnih transakcija i zaključivanju poslova, priprema ugovore, vodi i prati realizaciju projekata. Paralelno se bavi prevođenjem kao sudski tumač od 1990. godine, a od 2009. mentor je kandidatima koji pohađaju obuku za sudske tumače.

Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu 2010. godine stječe akademski stupanj magistre znanosti iz znanstvenog polja filologija, grane anglistika.

Na Fakultetu strojarstva i brodogradnje predaje Tehnički engleski jezik, Tehnički njemački jezik, Poslovne komunikacijske vještine na njemačkom jeziku i Poslovni njemački za inženjere.

Kontinuirano izlaže na konferencijama i sudjeluje na seminarima za nastavnike i profesore engleskog i njemačkog jezika i član je uglednih strukovnih udruga (IATEFL, KDV, HUPE, DSTiP, DZTP ).

Objavila je više članaka iz područja poučavanja stranih jezika, terminologije i frazeologije jezika struke.