Za studente Effectus veleučilišta započela je akademska godina 2023/2024.

U dvoranama Kornati-Brijuni, na drugom katu Effectus veleučilišta, jučer se tražilo mjesto više. Tražila se što bolja pozicija za čuti što studente očekuje u novoj akademskoj godini. Prema riječima dekanice, dr.sc Željke Zavišić, očekuje ih prilika da ostvare svoj puni potencijal, da otvore svaka vrata na fakultetu, jer iza svakih ih očekuje znanje, da dobiju odgovore na sva pitanja koja postave i da vjeruje da ćemo opravdati njihova očekivanja.

Studentima su dobrodošlicu u studentske klupe, prvog studija u Hrvatskoj koje je objedinilo dva znanstvena područja – financije i poslovno pravo te prvih diplomskih studija u Hrvatskoj koje polaznicima donosi znanja iz područja Bihevioralne ekonomije te Analitičkog menadžmenta, poželjeli predsjednik Uprave Effectus veleučilišta, izv.prof.dr.sc. Robert Kopal, doc.dr.sc. Aljoša Šestanović, prodekan za nastavu, Jelena Uzelac, voditeljica Centra za savjetovanje studenata i Luka Soldo, student diplomskog studija Analitičkog menadžmenta.

Savjetovali su ih da redovito dolaze na nastavu, prate literaturu, izlaze na međuispitne rokove, postavljaju što više pitanja i imaju visoka očekivanja. Jedino tako, čulo se, razvijat će vještine neophodne za ulazak u svijet rada kreativno i kritičko mišljenje, rješavanje kompleksnih problema i odlučivanje. „Vaš rast ovisi o pitanjima koja postavljate i alatima koje koristite“, poručio je studentima profesor Kopal te podsjetio da  budućnost pripada zanimanjima i vještinama otpornima na promjene. „I upravo zato vaša motivacija da usvajate znanja koja će vas dovesti do završetka studija i zaposlenja te mreža kontakata koju ćete steći, donosi razliku. Jer studirajući na Effectus veleučilištu dobivate sve zbog čega ste danas ovdje – znanje, vještine, kontakte, prilike i još mnogo toga, kazao je profesor Kopal.

Studentima su na raspolaganju kolege iz Centra za studente i nastavnike, Centra karijera, Centra za međunarodnu suradnju, Centra za istraživanje, razvoj i umjetnu inteligenciju  te Znanstvenog centra, čulo se na predstavljanju. Na njima je „samo“ da zajedno s nastavnicima streme visinama i krenu na putovanje u život.

Sretno svima

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS