Objavljen 6. broj studentskog časopisa EFFECT

„Hvala svima koji pomažu kreirati sadržaj časopisa Effect i na taj način doprinose promociji znanja i vještina studenata Effectus veleučilišta“, poručio je dekan izv.prof.dr.sc. Đuro Horvat uručujući Zahvalnice suradnicima studentskog časopisa EFFECT.

Pod mentorstvom dr.sc. Ivane Rukavine, šestero stalnih suradnika čitateljima redovito donose osvrte, reportaže, analize te brojne zanimljive teme iz pravnog i ekonomskog spektra. Časopis potpisuje urednica Maja Rijetković, studentica prve godine diplomskog studija Poslovno upravljanje – MBA, a u ovom, šestom po redu broju, na četrdesetak stranica, čitateljima donosi teme o financijskoj pismenosti, inflaciji kroz povijest, zelenom gospodarstvu, prodajnim kulturama jugoistočne Europe te brojnim drugim aktualnim temama.

Budite i vi sljedeće akademske godine dijelom redakcije Effecta, kreirajte zajedno sadržaj i unaprijedite svoje vještine.

ONLINE verzija časopisa dostupna je na linku EFFECTA_lipanj 2023

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS