Započele besplatne* pripreme za državnu maturu

U subotu 03. veljače 2024. na Effectus veleučilištu su započele besplatne pripreme za državnu maturu, za sve ključne predmete: hrvatski jezik, matematiku i engleski jezik.

Prije samog početka priprema, maturantima se obratila voditeljica projekta, profesorica Blaženka Deanović te prodekanica Jelena Uzelac, koje su istaknule važnost predstojećih priprema.

Podsjetimo, program priprema za državnu maturu organizira se za:

 

  • HRVATSKI JEZIK – jedinstvena razina (20h)

 

  • MATEMATIKA – B razina (20h)

 

  • ENGLESKI JEZIK – A razina (20h)

 

Nastava će se realizirati tijekom 12 (dvanaest) subota u jutarnjem terminu, u Zagrebu, na lokaciji EFFECTUS veleučilišta, Kennedyjev trg 2.

Ovogodišnjim polaznicima EFFECTUS veleučilište omogućit će se i dodatno ponavljanje iz svakog predmeta neposredno prije pisanja ispita na DRŽAVNOJ MATURI. Ističemo da naš tim predavača čine iskusne profesorice srednjih škola, spremne pružiti Vam potrebnu podršku i znanje za uspješno polaganje ispita.

Što očekuju maturanti od priprema za državnu maturu? Većina je istaknula: “Očekujem da naučim”, “Mislim da nije toliko teško kao što mislimo”, “Prvi je dan, pa ćemo vidjeti na kraju”. Motivacija i predanost ključni su za postizanje uspjeha, a mi smo ovdje da Vam pružimo podršku u svakom koraku.

Neka ova pripremna faza bude Vaša prilika da se osjećate sigurno i spremno za izazove koji Vas čekaju. Vjerujemo u Vaše potencijale i radujemo se zajedničkom putovanju prema uspjehu!

Sretno svima!

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS