Znamo gdje je u petak bila najbolja zabava: na Effectus veleučilištu

Dobra atmosfera, druženje i smijeh, nezamjenjivi su dio svake prave zabave, na kojoj se u petak tradicionalno okupilo stotinjak studenata i profesora Effectus veleučilišta. Odjeveni u plave i bijele majice s natpisom Effectus veleučilišta, uz brzi ritam domaćih hitova ispratili su akademsku godinu i „otvorili vrata“ ljetu.

Za mnoge naše kolege fakultetske su obveze završile, jer su kolokvirali tijekom godine, dokazavši da su savladali gradivo svakog pojedinog predmeta. Za one koji nisu stigli kolokvirati, ispitni rokovi tek počinju. Uopće ne sumnjamo da će ekipa, poput ove, uspješno savladati sve izazove koji ih očekuju prije upisa u sljedeću akademsku godinu.

Sretnooooooo!

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS