2. MEĐUNARODNA KONFERENCIJA O EDUKACIJSKIM TEHNOLOGIJAMA

Obrazujemo li danas za vještine budućnosti

 

  • Zadatak konferencije bio je sudionicima predstaviti najbolje digitalne tehnologije potrebne za obrazovanje budućnosti, kao i nova digitalna rješenja usklađena s metodama poučavanja

 

U splitskom hotelu Radisson Blue od 17. do 19. svibnja je održana 2. Međunarodna konferencija o edukacijskim tehnologijama, s nazivom „Obrazujemo li danas za vještine budućnosti“. Konferencija je okupila eminentne stručnjake, a ciljevi njena održavanja bili su istražiti nove mogućnosti digitalnih tehnologija u obrazovanju, spojiti inovativne ideje sa suvremenim metodama poučavanja te ih uskladiti s potrebama u školama te na sveučilištima. Cilj je nadalje međusobno se povezati i umrežiti te saznati sve najuspješnijim i najboljim obrazovnim projektima.

Na konferenciji je, u svojstvu panelista, sudjelovao i predsjednik Effectusove uprave izv.prof.dr.sc. Robert Kopal, poznat  po svom triple helix iskustvu. Riječ je o  društvenoj inovaciji temeljenoj na razumijevanju. Naime, sveučilište, država i poslovni sektor, prema ovom društvenom konceptu moraju učiti jedan od drugog, moraju naučiti jezike kojima ti sektori komuniciraju, a što je možda najvažnije – moraju naučiti surađivati.

U panelu, s nazivom  „Zanimanja u nastajanju i zanimanja koja nestaju s umjetnom inteligencijom“  kojim je moderirao Krešimir Končić sudjelovali su Robert Kopal, Juraj Bilić, Renato Zdenko Jerončić, Ivan Maglić, Karlo Ressler te Martina Silov.

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS