6. generacija programa Menadžer/ica u zdravstvenim sustavima

U okviru programa jednogodišnjeg usavršavanja za poslove menadžera u zdravstvenim sustavima, 19. i 20., te 26. i 27. siječnja 2023. godine održana su uvodna predavanja za 6. i najbrojniju generaciju polaznika našeg programa usavršavanja.

Održana su predavanja Dražena Jurkovića o organizaciji i modelima finaciranja zdravstva, Siniše Varge o poziciji zdravstvenog sustava RH, Davora Perkova – Osnove menadžmenta te Karoline Kalanj o osnovama DTS-a!

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS