6. SVEČANA PROMOCIJA diplomanata specijalističkog diplomskog studija!

6. Svečana promocija stručnih specijalista i specijalistica studija Poslovno upravljanje-MBA i Menadžment financija održana je u petak, 26. travnja 2019. godine s početkom u 11,00 sati u prepunoj dvorani Kraš Auditorium.

Javnu ispravu – diplomu – kojom se potvrđuje stjecanje kvalifikacije na razini visokog obrazovanja iz ruku dekana Jelene Uzelac primilo je tako 56 diplomanata specijalističkog studija.

U ime studenata specijalističkog studija Poslovno upravljanje-MBA i Menadžment financija emotivnim govorom student Ambrozije Letica zahvalio je obitelji, prijateljima, nastavnicima i suradnicima Effectus-a, a posebno je zahvalio na stečenom znanju i  vještinama koje je usvojio na studijima Effectus-a.

Dekan Jelena Uzelac kao i uvijek do sada posebnim svečanim i nadahnutim govorom istaknula je:

“Bila mi je čast provesti ovo vrijeme s Vama. Biti dio Vašeg života kao Vaš nastavnik, mentor, a želim vjerovati i prijatelj. Svi uvijek misle kako nastavnici utječu na studente, ali ono što svima izmiče iz vida je to da i studenti utječu na svoje nastavnike. Svi Vi utjecali ste na naše živote i učinili ih boljim činjenicom da Vas poznajemo. Svi ste Vi ušli na Effectus i ostavili nam dio sreće koju ste donijeli. I na tome Vam hvala!
 
Djelujte. Kao što ste djelovali na Effectusu. Preuzmite konce svog života u svoje ruke. Svaka priča koje ste bili dio, svaki Vaš pa i najmanji uspjeh, rezultat je djelovanja.
 
Pobjeda pripada najustrajnijima, a dobre stvari se događaju onima koji su strpljivi i čekaju pravi trenutak.
 
Ne činite stvari samo radi novca. Novac je posljedica, a ne motiv.  Ponekad se treba opustiti i uživati u letu.
 
Slijedite svoje snove. Svaki veliki uspjeh započeo je rečenicom „I have a dream“.” 
Čestitamo svim naših diplomantima i želimo im puno sreće, uspjeha i volje u daljnjem napredovanju.
 
Fotogaleriju možete pogledati ovdje.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS