75. sjednica Vijeća studenata

  • Jelena Barlek, studentica Effectus veleučilišta imenovana voditeljicom Ureda za razvoj projekata i studentske udruge

 

Nacrt prijedloga Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama te drugim istaknutim temama za unaprjeđenje studentskog standarda, bile su neke od tema o kojima su 5. svibnja raspravljali članovi Vijeća studenata.

Zaključci će biti predstavljeni na sljedećem sastanku Radne skupine za Nacrt prijedloga Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama, rečeno je na sastanku, kome su u ime Effectusa prisustvovale Jelena Barlek i Klara Dumbović.  Effectusove su predstavnice izvijestile su članove Vijeća o aktualnim problemima studenata veleučilišta.

Vijeće studenata je tijelo koje se pomoću svojih resursa zalaže i bori za studentska prava, standard, kvalitetu, ispravne politike te uključivost i integritet studenata stručnih studija veleučilišta i visokih škola na prostorima Republike Hrvatske. Unutar Vijeća studenata nalazi se šest ureda, a u mandatu 2023.-2024. ulogu voditeljice Ureda za razvoj projekata i studentske udruge preuzela je naša predstavnica Jelena Barlek.

Čestitamo našoj Jeleni i želimo joj uspjeh u svemu što radi.

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS