8. EFFECTUS FORUM: Ekonomski i pravni aspekti zaštite autorskog i srodnih prava

Slijedom dobre prakse na Effectusu – studiju financija i prava 20. studenog 2017. godine održati će se osmi po redu Effectus Forum, a na temu Ekonomski i pravni aspekti zaštite autorskog i srodnih prava.  Tematika osmog Effectus Foruma vrlo je interesantna jer izlazi iz klasičnih okvira poimanja financija i prava, a istovremeno je i vrlo aktualna jer je pitanje zaštite prava intelektualnog vlasništva relativno nov dio prava koji se zbog digitalnog doba i modernih tehnologija ubrzano mijenja i razvija.

Na panel raspravi 8. Effectus Foruma sudjelovati će čak četiri ugledna panelista.  

  1. Maja Vidmar, direktorica ZAPRAF-a, udruge za zaštitu, prikupljanje i raspodjelu naknada fonogramskih prava
  2. Dario Draštata, direktor diskografske kuće Dallas records 
  3. Ivan Dečak, frontmen grupe Vatra, autor i izvođač 
  4. Ana Brkanić, dipl.oec., specijalist za vođenje financija i računovodstva neprofitnih organizacija

Moderatorica  Foruma biti će Anita Glavaš, savjetnica za odnose s javnošću ZAPRAF-a.

Događanje će jednim dijelom biti prenešeno putem Facebook Livea na službenoj Facebook stranici Effectus – studij financije i pravo, a očekuje se i prisustvo medija. 

Mjesto događanja: Trg J.F. Kennedyja 2, Zagreb

Vrijeme događanja: 20. studeni 2017, 11 sati, Plava dvorana Effectusa

Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, a posebno su pozvani studenti i nastavnici Effectusa koji će se još jednom osvjedočiti o nužnosti stjecanja pravnih i ekonomskih znanja te o isprepletenosti ovih polja znanosti u praksi.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS