8. generacija polaznika uspješno završila program Menadžment u zdravstvenim sustavima

Svečanom podjelom Certifikata završilo je obrazovanje i stručno osposobljavanje 25 polaznika osme generacije Programa cjeloživotnog obrazovanja Effectus veleučilišta – Menadžment u zdravstvenim sustavima.

Tijekom sedam mjeseci i 195 održanih nastavnih sati polaznici Programa su stekli kompetencije upravljanja zdravstvenim ustanovama te poznavanja pravno ekonomskih odrednica zdravstvenog sustava. Prema riječima mr.sc. Dražena Jurkovića, dr.med., voditelja Programa, polaznici su osposobljeni primijeniti metode i alata potrebne za upravljanje na svim razinama sustava, kako procesnim, tako i ljudskim. Ne manje važno je, kazao je dr. Jurković, da su, kao i polaznici prethodnih generacija, 250 njih, pripremljeni za analizu tekućih financijskih izvješća i te informacija iz računovodstvenih evidencija, nužnih za donošenje poslovnih odluka.

„Effectus veleučilište prati potrebe tržišta i u svoj portfelj Programa cjeloživotnog obrazovanja kontinuirano uvodi nove obrazovne module, kako bi novim kompetencijama osnažio profesionalce koji upravljaju sustavima, u sve dinamičnijem poslovnom okruženju“, kazao je, između ostalog,  izv.prof.dr.sc. Đuro Horvat, voditelj Programa.

Čestitamo svim našim polaznicima na uspješno završenom Programu i želimo im uspjeh u suočavanju sa svim izazovima koji ih očekuju.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS