9. Effectus Forum: Block i Crypto – Nova pravila igre na tržištu

Cijeli svijet priča o kriptovalutama a vi se baš ne snalazite u ovom području? Pratite kripto svijet, no čini vam se da se stvari događaju mimo vas?

Onda je 9. Effectusov Forum pod nazivom „Block i Crypto – Nova pravila igre na tržištu“, koji će se održati u utorak 27. ožujka, događaj koji morate posjetiti.

Na Forumu ćemo saznati odgovore na brojna pitanja kao što su:

Zašto su pametni ugovori nešto što će promijeniti i vašu budućnost?

Što su to kriptovalute?

Jesu li to uopće valute? 

Možemo li očekivati sve veću primjenu kriptovaluta u odnosu na gotov novac?

Sudionici foruma su Leo Mršić (Algebra) Vlado Hrdalo, Nikola Škorić i Ivan Voras (predsjednik i članovi upravnog odbora, UBIK udruga) Zoran Bohaček (glavni savjetnik Hrvatske udruge banaka, HUB) Bojan Tomić (Effectus)

Ovime Effectus nastavlja događanja foruma financijsko-pravnog aspekta obrazovanja na kojima se raspravlja o aktualnim temama, naročito stoga što je na red došla izuzetno aktualna tema kriptovaluta i njihovih prednosti odnosno nedostataka u odnosu na “obične valute”,

Stoga 27. ožujka u 11h dođite na Effectus Studij financije i pravo, na adresi Trg J.F.Kennnedyja 2 i naučite nešto novo!

Za sve koji su spriječeni događaj pratiti uživo organiziran je već tradicionalni Facebook Live Effectus Foruma na službenu Facebook stranicu Effectus – studij financije i pravo. 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS