9. svečana promocija stručnih prvostupnika i stručnih specijalista EFFECTUS-a

9. svečana promocija stručnih prvostupnica i prvostupnika te stručnih specijalistica i specijalista koji su stekli akademske nazive prvostupnika ekonomije te stručnih specijalista ekonomije održana je u petak, 20. svibnja 2022. godine u svečanoj dvorani HOK-a
Promovirano je ukupno 142 diplomanata, od čega 85 stručnih prvostupnica i prvostupnika te 57 stručnih specijalistica i specijalista.

U predivnom ambijentu EFFECTUS-ovog poslovnog partnera Hrvatske obrničke komore, svečana promocija održana je u dva termina u popodnevnim satima.
Dosad najuzbudljivijoj svečanoj promociji prisustvovali su i mnogi cijenjeni gosti.

Diplomantima su se obratili ministar pravosuđa i uprave dr.sc. Ivan Malenica te predstavnice HOK-a Mirela Lekić i Sanja Želinski Matunec i glavna tajnica HUP-a dr.sc. Iva Tomić koji su čestitali na uspjehu našim diplomantima. Svojim kolegicama i kolegama obratile su se Matea Denona i Ivana Milković, koje su svojim govorima izmamili osmijehe i suze svima prisutnima.

Cijelu svečanost dodatno su upotpunili duo solistica Danijela Pintarić i poznati pijanist Darko Domitrović.

Morate težiti izvrsnosti i to je jedna od osobina koje smo nastojali razviti kod vas. Izvrsnost nije važna samo u poslovanju, već u svim segmentima života. Takav pristup podrazumijeva fleksibilnost, dinamičnost, te kontinuirano i plansko usavršavanje. Ujedno izvrsnost kao poslovni životni stil iziskuje stalno kritičko propitivanje i nadilaženje standardnih procedura odnosno rutinskog djelovanja. Samo izvrsni pojedinci mogu stvoriti izvrsnu organizaciju. Mi smo na EFFECTUSU duboko svjesni te činjenice i zbog toga stalno tragamo za novim rješenjima i dokazanim stručnjacima kako bi unaprijedili nastavni proces, ali i uvjete u kojima se oni odvijaju, poručio je na kraju svečanosti v.d. dekana izv.prof.dr.sc. Đuro Horvat.

Ovim putem još jednom od srca čestitamo svim diplomantima i želimo im puno sreće i uspjeha u daljnjem životu i karijerama!
Upravo vi, drage kolegice i kolege, ste razlog zbog kojeg uvijek stremimo visinama. Ponosimo se vama!

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS