Adventsko putovanje studenata u Budimpeštu

U predbožićnom ozračju studenti EFFECTUS-a su 11. i 12. prosinca na još jednom studijskom putovanju posjetili jedan od ljepših adventskih gradova, Budimpeštu. Razgledavanje su započeli  s obilazskom Citadelle- vidikovca s kojeg se vidi cijeli grad i Dunav. Nakon razgledavanja i slikanja na vidikovcu, uputili su se na najveći i najpoznatiji trg Hősök tere (Heroes square). Na samom centru trga nalazi se jedna od najčuvenijih znamenitosti Budimpešte Milenijski spomenik, visok 36 metara na čijem se vrhu nalazi kip arkanđela Gabrijela. Iza se  nalaze  znamenite dvodijelne kolonade koje su sve impresionirale. To je samo dio kulturne baštine koji su studenti imali priliku vidjeti. U večernjim satima vožnjom po Dunavu vidjeli su Budimpeštu u potpuno drugom izdanju – predivno osvjetljenu u mraku.

Sutradan su razgledavali adventska događanja u strogom centru mađarske metropole kao i ostale zanimljivosti poput, primjerice, parlamenta, tržnice i javnoga kupališta. Vozili su se panoramskim kotačem i obišli poznatu šoping ulicu Vaci sa brojnim trgovinama, kafićima i suvenirnicama. Prepuni dojmova i dobrog ozračja tijekom povratka za Zagreb već su se iznosile ideje za sljedeću destinaciju….

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS