Besplatne pripreme za državnu maturu – 04.03.2017.

EFFECTUS studij financije i pravo nastavlja projekt društveno odgovornog obrazovanja BESPLATNIM PRIPREMAMA ZA POLAGANJE DRŽAVNE MATURE. Prijašnja iskustva su ocijenjena vrlo uspješnim te ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave za pripreme u ovoj akademskoj godini koje započinju u subotu 04. ožujka 2017.

Program priprema za polaganje državne mature odnosi se na sve koji su odabrali predmete za upis ekonomskih i pravnih studija (hrvatski jezik – A razina, matematika – B razina, engleski jezik – A razina). Nastava će se realizirati tijekom 8 subota od 04. ožujka do 29. travnja 2017. godine.

Zbog ograničenog broja mjesta i velikog interesa, određen je polog od 300 kn po predmetu. U slučaju dolaznosti 75% i više polaznicima priprema vraćamo sav uplaćeni polog.

Na ovaj način potičemo maturante da pripremama pristupe odgovorno te se što kvalitetnije i uspješnije pripreme za polaganje državne mature.

Pozivamo sve učenike da ispune on-line prijavu na web stranici fakulteta, nakon toga ćete dobiti korisničke podatke za ulaz u sustav digitalne referade.

Unutar sustava digitalne referade nalazi se obavijest o daljnjem načinu prijave te Ugovor koji je potrebno popuniti u 2 primjerka te dostaviti u studentsku službu Effectus-a.

Upisi (dostava Ugovora) se održavaju od 16. siječnja do popunjenja kvote, a najkasnije do 20. veljače 2017. godine.

U slučaju upisa jednog predmeta polog iznosi 300,00 kn, za dva predmeta 600,00 kn, a ukoliko se upisuju sva tri predmeta polog iznosi 900,00 kn.

Dva primjerka ugovora, potvrdu o provedenom plaćanju te kopiju kartice računa na koji ćemo izvršiti povrat pologa potrebno je dostaviti u studentsku službu Effectusa, Trg J.F. Kennedyja 2.

Ugovor se može preuzeti unutar sustava digitalne referade (obavezno popuniti broj računa (IBAN) za povrat pologa te kopiju kartice računa).

(Napomena: Ugovor potpisuju punoljetni učenici, roditelji ili staratelji.)

Za sve nejasnoće obratite se na e-mail referada@vsfp.eu ili broj telefona 01/611-7777.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS