BESPLATNE PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU NA EFFECTUSU!

BESPLATNE PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU NA EFFECTUSU!

U sklopu provođenja projekta društveno odgovornog poslovanja i obrazovanja, EFFECTUS visoko učilište u 2023. godini provodi BESPLATNE PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU ZA SVE MATURANTE!

Prijašnja iskustva ocijenjena su vrlo uspješnim te ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave za BESPLATNE pripreme za državnu maturu Prijave i upisi održavaju se od 02.11.2022. do 31.01.2023. godine ili do popunjenja kvote, a za prijavu je potrebno ispuniti prijavnu formu na linku ovdje. Nakon odrađene prijave svi kandidati bit će telefonski kontaktirani te će na svoj e-mail dobiti korisničke podatke za pristup digitalnoj referadi.

Program priprema za državnu maturu organizirat će se za ključne predmete:

HRVATSKI JEZIK – jedinstvena razina (20h)

MATEMATIKA – A razina (20h)

MATEMATIKA – B razina (20h)

ENGLESKI JEZIK – A razina (20h)

ENGLESKI JEZIK – B razina (20h)

POLITIKA I GOSPODARSTVO (10h)

Nastava će se realizirati tokom 10 subota (iznimno za predmet Politika i gospodarstvo nastava će održati tokom 2 subote) u jutarnjem terminu, u Zagrebu na lokaciji EFFECTUS-a – Kennedyjev trg 2.

Pripreme započinju 18.02.2023. godine.

***GARANCIJA USPJEHA*** Ovogodišnjim polaznicima priprema za državnu maturu, EFFECTUS će omogućiti i dodatne individualne pripreme u slučaju pristupa ispitima državne mature na jesenskom roku.

PROBNI ISPIT DRŽAVNE MATURE – SVIBANJ 2023. godine!

EFFECTUS će za sve maturante, bez obzira gdje pohađaju pripreme, organizirati probni ispit državne mature!

Polaznici priprema za državnu maturu ostvaruju 10% na školarinu u slučaju da se odluče upisati studij Financije i poslovno pravo na EFFECTUS-u!

Za sve dodatne informacije i upite obratite nam se putem telefona 01/611 77 77 ili na mail referada@effectus.com.hr.

PRIJAVE: https://edu.vsfp.hr/prijava/?type=drzavna_matura

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS