Besplatne radionice “Bez stresa na maturu” za sve maturante!

Biti maturant je najzahtjevnije vrijeme srednjoškolskog obrazovanja, a isto tako i najstresnije. Treba završiti srednju školu, učiti za ispite i odgovarati predmete u školi, a istovremeno se treba pripremati za državnu maturu. Vjerujemo da su pripreme za maturu u punom tijeku, imate sve manje slobodnog vremena i možete osjećati dodatni pritisak i sumnju hoće li sve dobro proći. Na pitanje kako smanjiti pritisak kojeg osjećate i kako se mentalno pripremiti za maturu odgovorit će edukacija „Bez stresa na maturu“.

Kroz edukaciju će se proći 8 faktora za uspjeh na maturi, a njihovo savladavanje omogućit će vam uspješnije pripreme za maturu te ćete prepoznati vlastite snage i načine suočavanja sa stresom.
8 faktora za uspjeh na maturi su:
1. suočavanje sa stresom
2. samopouzdanje
3. motivacija
4. organizacija
5. optimizam
6. hrabrost
7. disciplina
8. preuzimanje odgovornosti

Nakon edukacije znat ćete koji su vaši stresori i vlastite strategije za suočavanje sa stresom te ćete naučiti nekoliko metoda suočavanja sa stresom. Moći ćete osmisliti vlastiti plan suočavanja sa stresom. Naučit ćete kako ojačati svoje samopouzdanje, ali i što je to samosvijest te kako vlastita svijest o sebi može koristiti u suočavanju sa stresom. Razumjet ćete koliko je važno motivirati se na pravi način te ćete dobiti smjernice kako organizirati učenje i rješavati testove. Otkrit ćete važnost optimizma za uspjeh kroz vježbu vizualizacije uspjeha. Isprobat ćete metode za suočavanje sa strahom te tako potaknuti hrabrost. Kroz edukaciju ćete moći prepoznati vlastite snage s kojima će vam biti lakše položiti maturu.

Edukacija će biti interaktivna s vježbama i iskustvenim učenjem.

 

Besplatne radionice će se održavati online od 10. travnja do 5. lipnja, subotama od 10-13 sati. Trajanje svake radionice je jednu subotu.

Prijave se zaprimaju na email adresu: kreativnost@effectus.com.hr ili na telefon: 01 611 7777.

Broj mjesta je ograničen!

 

*Molimo vas da u svojoj prijavi naznačite naziv radionice za koju se prijavljujet

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS