Novosti

Besplatne radionice “Bez stresa na maturu” za sve maturante!

Biti maturant je najzahtjevnije vrijeme srednjoškolskog obrazovanja, a isto tako i najstresnije. Treba završiti srednju školu, učiti za ispite i odgovarati predmete u školi, a istovremeno se treba pripremati za državnu maturu. Vjerujemo da su pripreme za maturu u punom tijeku, imate sve manje slobodnog vremena i možete osjećati dodatni pritisak i sumnju hoće li sve dobro proći. Na pitanje kako smanjiti pritisak kojeg osjećate i kako se mentalno pripremiti za maturu odgovorit će edukacija „Bez stresa na maturu“.

Kroz edukaciju će se proći 8 faktora za uspjeh na maturi, a njihovo savladavanje omogućit će vam uspješnije pripreme za maturu te ćete prepoznati vlastite snage i načine suočavanja sa stresom.
8 faktora za uspjeh na maturi su:
1. suočavanje sa stresom
2. samopouzdanje
3. motivacija
4. organizacija
5. optimizam
6. hrabrost
7. disciplina
8. preuzimanje odgovornosti

Nakon edukacije znat ćete koji su vaši stresori i vlastite strategije za suočavanje sa stresom te ćete naučiti nekoliko metoda suočavanja sa stresom. Moći ćete osmisliti vlastiti plan suočavanja sa stresom. Naučit ćete kako ojačati svoje samopouzdanje, ali i što je to samosvijest te kako vlastita svijest o sebi može koristiti u suočavanju sa stresom. Razumjet ćete koliko je važno motivirati se na pravi način te ćete dobiti smjernice kako organizirati učenje i rješavati testove. Otkrit ćete važnost optimizma za uspjeh kroz vježbu vizualizacije uspjeha. Isprobat ćete metode za suočavanje sa strahom te tako potaknuti hrabrost. Kroz edukaciju ćete moći prepoznati vlastite snage s kojima će vam biti lakše položiti maturu.

Edukacija će biti interaktivna s vježbama i iskustvenim učenjem.

 

Besplatne radionice će se održavati online od 10. travnja do 5. lipnja, subotama od 10-13 sati. Trajanje svake radionice je jednu subotu.

Prijave se zaprimaju na email adresu: kreativnost@effectus.com.hr ili na telefon: 01 611 7777.

Broj mjesta je ograničen!

 

*Molimo vas da u svojoj prijavi naznačite naziv radionice za koju se prijavljujet

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Ispunjavanjem ovog formulara dajem suglasnost za korištenje mojih osobnih podataka u svrhu direktne komunikacije i zaprimanja informacija o djelovanju Effectus učilišta te izjavljujem da sam upoznat sa sadržajem Izjave o zaštiti osobnih podataka

    PRATI NAS