Bronca na Effectus-u! Naša Doris Pole 3. na svijetu!

Iskrene čestitke našoj studentici Doris Pole na osvojenom 3. mjestu na Svjetskom prvenstvu u taekwondou koje se ovih dana održava u Manchesteru te je time osvojila brončanu medalju.

Doris je imala jako težak zadatak na ovom prvenstvu jer se natjecala u kategoriji koja nije njena prirodna kategorija te je medalju osigurala pobjedama protiv Austrijanke, Marokanke i na kraju aktualne europske teškaške prvakinje Poljakinje Aleksandre Kowalczuk.

Kontaktirali smo našu Doris kako bismo joj čestitali na ovom velikom postignutom uspjehu te nam je izjavila:

Presretna sam ostvarenim rezultatom, ali ja ću i dalje sanjati da ostvarim svoj san i postanem svjetska prvakinja.

S obzirom na to da sam debitantica u ovoj kategoriji ovo mi je veliki korak naprijed.

Effectus ima uređen poseban način studiranja za profesionalne i kategorizirane sportaše budući da smo svjesni odricanja i vremena koje sportaši ulažu u svoj sportski napredak te nam je drago što odabiru upravo studij FINANCIJE I PRAVO kao smjer kojim u budućnosti žele izgraditi svoje profesionalne karijere.

Hvala Effectusu i svim nastavnicima koji mi pružaju veliku podršku jer da bi se ostvarili rezultati na oba polja – sportskom i obrazovnom – potrebno je puno odricanja, ali i fleksibilnost i susretljivost nastavnika, a Effectus mi to sve omogućava.“ Doris Pole, studentica 1. godine preddiplomskog stručnog studija Financije i pravo.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS