Centar izvrsnosti za lokalnu samoupravu

U želji da doprinesemo jačanju javnog sektora, a osobito jačanju općinskih uprava kako bi usluge iz svog djelokruga obavljali na što bolji i transparentniji način te svojim građanima omogućili kvalitetu usluga i sve relevantne informacije, uključili smo se zajedno s Veleučilištem u Šibeniku i Novim informatorom u projekt „Centar izvrsnosti za lokalnu samoupravu“. Velik doprinos u dovršetku prve faze projekta, a to je ocjena postojećeg stanja odnosno vrednovanje izvrsnosti dijela općina kontinentalne Hrvatske, dali su i Effectusovi studenti: Damjan Gotal, Adis Bekanović, Borna Herceg, Luka Novak, Petra Kalanja, Nina Prekali, Borna Kovač Marković, Timon Pavlić, Tina Klobučar, Livio Gašparin, Vinka Letica, Laura Vučković, Antonio Marić, Lana Marić, Petar Vukadin  i Klara Dumbović.

 

Kroz zajedničko učenje i druženje,  studenti su vrednovali ukupno 214 općina. Za svaku općinu trebalo je istražiti 33 podatka što znači da su studenti u ovom istraživanju obradili 7062 pokazatelja kao ulazne podatke za daljnju analizu. Upravo ovaj broj obrađenih pokazatelja najbolje ilustrira obim provedenih istraživanja.

 

Svim studentima se ovim putem zahvaljujemo i veselimo se nastavku rada na projektu. Također, potičemo i ostale zainteresirane studentice i studente da se uključe u sve aktivnosti koje će uslijediti na projektu jer time pokazujemo ne samo želju da doprinesemo široj zajednici, već i proaktivnost, želju za osobnim razvojem i svjesnost o potrebi konstantnog usavršavanja znanja i kompetencija. Geslo Effectusovih studenata i nastavnika je: „Stremi visinama“, a kroz ovaj projekt to geslo nastojimo proširiti i na naše općine.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS