Čestitke EFFECTUS-ovoj trostrukoj prvakinji u hrvanju!

Prvenstvo države u 2022. godini u sportskoj disciplini hrvanje bilo je više nego uspješno za našu studenticu Niku Slavicu Anđelić.

Nika Slavica u subotu, 05.02.2022. postala je trostruka prvakinja Hrvatske i pritom obranila naslov od prošle godine.

Nika Slavica uspješna je studentica 1. godine preddiplomskog studija Financije i poslovno pravo, a uz sve sportske obveze koje joj se nameću, više nego uspješno polaže ispite i završava zimski semestar 1. godine.

Čestitamo našoj Niki Slavici uz želje da tu nije kraj, da napreduje i osvaja medalje i prvenstva!

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS