Cromaris zapošljava na brojnim pozicijama, prijavi se

Cromaris, jedna od članica Adris grupe, poziva sve zainteresirane studente da se prijave u program „Karijere inspirirane morem“. Imat ćeš priliku učiti od vrhunskih stručnjaka na lokalnim i međunarodnim projektima, uz podršku i stručno usmjeravanje mentora.

Cromaris je vodeća tvrtka u Hrvatskoj u području marikulture, šesta po veličini kompanija u svijetu u uzgoju orade i brancina te jedan od vodećih proizvođača u premium segmentu svjetskog tržišta mediteranske ribe. Od svog osnutka 2009. godine prodaja raste dvoznamenkastim godišnjim stopama rasta. Čak 84 posto svoje prodaje Cromaris ostvaruje na izvoznim tržištima, na kojima su prepoznati po kvaliteti proizvoda te poslovanju koje temelje na najvišim standardima održivog razvoja akvakulture.

Želiš li postati članom Cromarisova tima pošalji životopis i motivacijsko pismo na mail adresu ljudski.potencijhali@cromaris.hr, a sve detalje za tražene pozicije možeš pronaći na linku Karijere inspirirane morem » Cromaris

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS