Nastavnici

danko@infokorp.hr

Predmeti

i

Krizni menadžment

mr.sc.oec. Danko Sučević

Viši predavač

Danko Sučević je diplomirao računarstvo na Elektrotehničkom fakultetu u Zagrebu i magistrirao poslovno upravljanje – MBA na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu s temom “Izgradnja modela procesa izlaska iz poslovne krize”. Menadžerski program pohađao je i završio na CUOA, Vicenza, Italija. Dodatno se školovao na području ekonomije, menadžmenta, informatičkih sustava i poslovne inteligencije te je certificirani Microsoft Specialist. 

Još tijekom studiranja bio je voditelj Informatičkog studija RANS-a Moše Pijade. U sklopu iste institucije organizirao je rad s naprednom djecom te ih poučavao raznim metodama rješavanja problema. Početkom devedesetih osnovao je informatičku tvrtku te je uspješno vodio sve do 2004. U isto vrijeme vodio je i inozemno poslovanje međunarodne tvrtke sa sjedištem u Zagrebu gdje je osnovao i vodio podružnice u Madžarskoj, Češkoj i Njemačkoj.

U drugoj polovici devedesetih osnovao je Infokorp d.o.o., tvrtku za reviziju, računovodstvo, poslovno i porezno savjetovanje gdje je i danas izvršni partner. Od osnutka Hrvatske revizorske komore prvi je inženjer koji je stekao diplomu ovlaštenog revizora. 

Autor je brojnih radova s područja menadžmenta. Uža mu je specijalnost unapređenje poslovanja poduzeća u poslovnim problemima o čemu je objavio knjigu “Krizni menadžment” u izdanju Liderpressa. Na Viskom učilištu Effectus predavač je na kolegiju Krizni menadžment.

Od 2005. godine certificirani je poslovni savjetnik HAMAG-a te je sudjelovao u izobrazbi i selekciji nekoliko generacija poslovnih savjetnika. Svojim angažmanom pomogao je mnogim tvrtkama u poslovanju u Hrvatskoj i inozemstvu.

Jedan je od osnivača i prvi predsjednik hrvatske Mense te član Udruge poslovnih savjetnika