Davor Plavac i Ivana Župan na čelu EFFECTUS Alumni kluba

Voditeljica Alumni kluba dr.sc. Natalia Tutek  najavljuje novo vodstvo naših Alumnija. Za novog predsjednika imenovan je Davor Plavac, dok je za potpredsjednicu imenovana Ivana Župan.

Na linku Alumni tim – EFFECTUS veleučilište možete pročitati sve o njihovim akademskim postignućima i uspješnim karijerama, a mi ćemo im samo čestitati te zaželjeti profesionalni uspjeh i osobno zadovoljstvo u svim izazovima koji ih očekuju.

 

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS