Dekani veleučilišta Ivanić-Grad, Effectus i Šibenik potpisali tripartitni sporazum

Zajednička organizacija međunarodnog znanstveno stručnog skupa

 

 

  • Suradnja triju veleučilišta počiva na poticanju razvoja prirodnih, tehničkih, biomedicinskih i zdravstvenih, biotehničkih, društvenih i humanističkih znanosti

 

Dekani veleučilišta Ivanić-Grad, Effectus i Šibenik, doc. dr. sc. Mile Marinčić, izv. prof. dr. sc. Đuro Horvat, te dr. sc. Ljubo Runjić potpisali su 16. ožujka u Poreču Sporazum o zajedničkom provođenju Međunarodnog znanstveno-stručnog skupa, s nazivom „Protetika, ortotika, robotika u fizioterapiji i zdravstvena njega“.

Temeljem postignutog Sporazuma, skup će sljedeće godine organizirati Effectus veleučilište, dvije godine kasnije Veleučilište Šibenik, dok će za organizaciju skupa u 2028. biti zaduženo Veleučilište Ivanić-Grad, koje koncem prošle godine već bilo domaćinom prvog okupljanja međunarodnih stručnjaka na temu protetike, ortotike, robotike u fizioterapiji i zdravstvena njega.  

Dekani veleučilišta su dogovorili da, po održavanju stručnog skupa, bude objavljen Zbornik radova, s ciljem promicanja razvoja struke i znanosti u segmentima biomedicina i zdravstvo (fizioterapija i sestrinstvo), ali i u ostalim poljima, poput društvenih znanosti (pravo, ekonomija, kineziologija…) humanističkih znanosti (filozofija, etika) ili interdisiplinarnog polja – integrativna bioetika koje uključuje prirodne, tehničke, biomedicinu i zdravstvo, biotehničke, društvene i humanističke znanosti.

„Uvjereni smo kako će ovim zajedničkim pristupom sam skup uvelike povećati svoju kvalitetu i postati prepoznatljiv u stručnim i znanstvenim krugovima kako unutar Republike Hrvatske, tako i u inozemstvu“, poručili su dekani Marinčić, Horvat i Runjić.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS