Najava desete svečane promocija diplomanata Effectus veleučilišta

Svečana promocija 144 diplomanta Effectus veleučilišta održat će se 26. svibnja u 12.00 sati, u Hrvatskoj obrtničkoj komori, Ilica 49/II.

 

Diplomu će tako izv.prof.dr.sc. Đuro Horvat, dekan Effectus veleučilišta, uručiti diplomantima prijediplomskog studija Financije i poslovno pravo, Financije i pravo te diplomantima MBA studija Poslovno upravljanje.

 

Diplomantima i njihovim obiteljima te prijateljima obratit će se prigodnim govorom ministar pravosuđa i uprave dr.sc. Ivan Malenica, glavna tajnica Hrvatske obrtničke komore gđa. Violeta Jelić, dekan izv.prof.dr.sc. Đuro Horvat te predstavnici generacije prijediplomskog studija i diplomskog studija.

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS