Deseta svečana promocija prvostupnika i magistara Effectus veleučilišta

Stremimo visinama zajedno

Svečana promocija prvostupnica i magistara ekonomije, održana 26. svibnja u svečanoj dvorani Hrvatske obrtničke komore, okupila je 144 diplomanta, od kojih 73 prvostupnika te 71 magistra. Svečanosti su prisustvovali članovi obitelji i prijatelji diplomanata Effectusa.

U predivnom ambijentu Effectusova poslovnog partnera HOK-a, diplomantima su se obratili glavna tajnica HOK-a Violeta Jelić i predsjednik Poslovno gospodarskog savjeta Effectusa veleučilišta Ivan Gadže. Kolegicama i kolegama diplomantima obratili su se i Pavle Slaviček i Nikolina Šimek Novak, koji su svojim govorima izmamili osmijehe i suze svima prisutnima.

Svečanost je obojila i sopranistica, s respektabilnom inozemnom karijerom Marija Vidović.

„Poslovnu karijeru gradite vođeni vrijednostima bez kojih ni jedna organizacija, ni jedno društvo ne mogu uspjeti – izvrsnošću u svemu što radite, motivaciji da napredujete, iskrenoj i otvorenoj komunikaciji, etičnosti i povjerenju. Ono što mi stariji već znamo, a vi ćete tek naučiti – ne postoji prečica koja vas vodi do uspjeha. Potreban je prvi i najvažniji korak – posvećenost, predanost i integritet“, poručio je na kraju svečanosti v.d. dekana izv.prof.dr.sc. Đuro Horvat.

Ovim putem,  još jednom od srca čestitamo svim diplomantima i želimo profesionalni uspjeh i osobno zadovoljstvo u svemu što rade.
Upravo vi, drage kolegice i kolege, ste razlog zbog kojeg uvijek stremimo visinama. Ponosimo se vama!

 

POSTANI NAŠ STUDENT

Ispuni obrazac i kontaktirat ćemo te za više informacija
    Predajom/slanjem ove prijave dajem svoju suglasnost EFFECTUS da u njoj navedene osobne podatke prikuplja, obrađuje i pohranjuje u svrhu provedbe predmetne prijave, upisa na studij, u svrhu kontaktiranja, u svrhu sklapanja ugovora. Potvrđujem da sam prije slanja prijave upoznat/a sa svojim pravima i ostalim postupanjima u odnosu na prikupljanje, obradu, objavu i pohranu mojih osobnih podataka u predmetne svrhe, kao i sa upravljanje privolama, te da će biti zaštićeni od pristupa neovlaštenih osoba, te pohranjeni na sigurno mjesto i čuvani u skladu s uvjetima i rokovima predviđenim zakonskim propisima, aktima i odlukama EFFECTUS-a. Potvrđujem da sam upoznat/a da svoja prava i postupanja u odnosu na moje osobne podatke mogu vidjeti i na web stranici https://effectus.com.hr/politika-privatnosti/.

    PRATI NAS